Lütfen bekleyiniz...

LEGALBANK HUKUK PROGRAMINA ABONE OLAN HERKESE LEGAL KİTAPLARI %20 İNDİRİMLİ

Haber Tarihi: 13.03.2017

 

 

Legalbank hukuk programına abone olan  herkese 1 Yıl boyunca Legal Yayıncılık’ın tüm kitapları %20 indirimli …

Giderek artan karar sayımız ve güncellenen mevzuatımız ile aradığınız tüm içeriklere Legalbank farkıyla ulaşabileceksiniz…

  

LEGALBANK NEDİR?

Legalbank Mevzuat ve Kararlar Bankası isimli ürünümüz güncel ve geçmişe yönelik tüm hukuki belgelere internet üzerinden erişebilmenizi sağlayan bir elektronik hukuk bankasıdır.

www.legalbank.net internet sitesi üzerinden 7/24 saat esasına göre online erişilebilmektedir.

Legalbank yüz binlerce Yüksek Mahkeme Kararı, Mevzuat, Dilekçe ve Belge Örnekleri, Gerekçeler vb. bilgi ve belge içermektedir.

Mevcut belgeler her gün düzenli olarak güncellenmekte ve yüzlerce yeni belge eklenmektedir.

NEDEN LEGALBANK?

- Legalbank; kullanıcılarını en rahat ve en hızlı şekilde ihtiyaç duydukları metinlere ulaştırmayı hedefleyerek kurulmuş bir elektronik hukuk bankasıdır.

- Uzman hukukçu kadrosu ve teknik ekibiyle de bu hedefine ulaşmayı kısa sürede başarmış ve her geçen gün kendisini yenileyen ve geliştiren bir çalışma politikası benimsemiştir.

- Uzman hukukçularımızın belgeler arası kurduğu ilişki ağı sayesinde örneğin; bir karar üzerinden ilgili kanun maddelerine gidebilirsiniz.

- Kanunlar ve KHK’ler maddesel olarak parçalanmış halde olduğundan her madde altında o madde ile ilgili olan, kategorize edilmiş halde sunduğumuz mevzuata,tebliğlere, yönetmeliklere, yüksek mahkeme kararlarına, dilekçe örneklerine, gerekçelere ve diğer tüm belgelere kolayca ulaşabilirsiniz.

- Legalbank arama motorumuzun kolaylığı ve hızlılığı sayesinde bulmak istediğiniz konu, kavram, karar veya mevzuatlara zaman kaybetmeden ulaşabileceksiniz.

- Hukuk camiasına yaraşır şıklık ve sadelikte tasarladığımız hukuk programımızda, karmaşık ve göz yoran hukuk programlarının aksine dilediğiniz belgeye rahatça ulaşabileceksiniz.

- Her sabah Resmi Gazete doğrultusunda güncellenen sistemimiz sayesinde tüm hukuki belgelerin en son hallerine ulaşabileceksiniz.

 

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ:

TEL: (0216) 449 04 85-86

GSM: 0(507) 456-10-06

E-POSTA: abone@legal.com.tr